Behandelingen

Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschillen, werken we met behandelingen en huidverzorgingsadvies op maat. Dermalogica® heeft geen standaard behandeling. Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft.  Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid, een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

Marlon, je schoonheidsspecialiste in Rosmalen geeft jouw huid wat het nodig heeft.

schoonhiedssalon-rosmalen-dermalogica-collection

Schoonheidsspecialiste Skin Rosmalen behandelingen

Bij SK!N boek je een behandeling in tijdvakken.
Je hebt de keuze uit: ProSkin 30, ProSkin 60,  ProSkin 75 of ProSkin DeLuxe 90.

Een gepersonaliseerde behandeling van 45 minuten gericht op een bepaalde zone van conditie die extra aandacht nodig heeft. De behandeling wordt volledig aangepast aan je persoonlijke huidconditie en wensen.

ProSkin 45 min € 55

Voor de behandeling vindt eerst een facemapping plaats. Facemapping is een huidanalyse waarbij ik jouw huidzone bij zone goed ga bekijken.

Een uitgebreide gezichtsbehandeling van 60 minuten gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op de huidbehoefte en wensen die binnenkort uit de consultatie en Face-mapping huidanalyse.

Pro Skin 60 min € 72
(Inclusief 1 onderdeel epileren / verven of harsen)

Voor de behandeling vindt eerst een facemapping plaats. Facemapping is een huidanalyse waarbij ik jouw huidzone bij zone goed ga bekijken.
De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op de huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Facemapping huidanalyse.

De ultieme gepersonaliseerde gezichtsbehandeling.
Tijdens deze gevorderde behandeling wordt oa gebruik gemaakt van de meest intensieve peeling. Tevens worden er hoogactieve serums gebruikt.
Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

(De behandeling is inclusief 2 onderdelen harsen / epileren of verven)

ProSkin 75min € 77

De focus van de behandeling ligt op het reinigen van de huid. Hierbij worden mee-eters en white-heads (gesloten talgkliertjes) verwijderd. Uitsluitend ontsteking wordt zorgvuldig met een naaldje aangeprikt en volledigd.

Daarnaast worden huidverzorgingsadviezen gegeven.
Nadat de actieve acne is verholpen, blijven soms restverschijnselen van een grove huidstructuur zichtbaar, zoals littekens. Om dit te verzekeren wordt de Derma-roller behandeling of een dieptepeeling aanbevolen.

Acnebehandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Acne treatment € 75

Incl. Pro-power peeling € 85

De dermaroller is een microchirurgische naaldbehandeling.
De dermaroller maakt duizenden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Een procedure die de huid aanzet om zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen en elastinevezels. Dit beschrijft in een gladdere, jongere, strakkere en gezondere huid.
Een oplossing voor de behandeling van:
* littekens
* hyperpigmentatie
* verouderde en verslapte huid
* striae en striemen

Dermaroller behandeling             € 80

Dermaplaning is de nieuwste trend op het gebied van huidverbetering.
Dit is een behandeling gericht op exfoliatie waarbij alle dode huidcellen en donshaartjes dmv een steriel chirurgisch mesje worden verwijderd.

Gedurende het jaar wordt de hoornlaag dikker en ontstaan er onzuiverheden. De huid kan er hierdoor grauw en vaal uit gaan zien.
In een kuurvorm krijg je het mooiste resultaat. Een kuur van 3 tot 4 behandelingen is zeer effectief, vooral bij de oudere huid.
Wat doet het:
* Verwijderd dode huidcellen en donshaartjes
* Verfijnt fijne lijntjes
* Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
* Exfolieërt de huid
* Bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
* Make-up blijft beter zitten
* Zorgt voor een betere opname van werkstoffen
* Zorgt voor een hele mooie “Glow”

Dermaplaning behandeling            € 80

Deze peeling polijst de epidermis (bovenste huidlaag) en bevat een mega-boost aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Door deze bio-kruidenpeeling start het exfoliatieproces van binnenuit.
De peeling is sterk ontgiftend en verhoogt de aanmaak van nieuwe gezonde cellen.
De huid ziet er direct gezonder, zachter en veel blijder uit.

Bio-kruidenpeeling € 85

Ervaar de kracht van Dermalogica® Pro Power Peeling in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op cel vernieuwing en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyper-pigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig.

Pro Power Peeling 30 min.       € 65

Pro Power Peeling kuur:  3 x 30 min. € 175

Onze krachtigste peeling ooit!

Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en pakken we ook huidveroudering, fijne lijntjes en hyper-pigmentatie aan. Door de Pro Power Peeling laag op laag toe te passen wordt cel vernieuwing maximaal gestimuleerd met een verbluffend resultaat tot gevolg.

Pro Power Peeling 60 min.         € 90

Pro Power Peeling kuur:  3 x 60 min. € 245

Cosmetische Bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel van het gelaat, hals en decolleté. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van fibroblasten en de huiddoorbloeding. Hierdoor verbeterd de algehele conditie van de huid waardoor deze er beter uit gaat zien.

Cosmetische Bindweefselmassage 45 min. € 55

Cosmetische Bindweefselmassage 60 min. € 75

Bindweefselmassage incl. cupping 75 min. € 85

U kunt bij SK!N natuurlijk ook terecht voor reguliere schoonheidsbehandelingen.
* Gecombineerd met een Proskin behandeling krijgt u 50% korting

Epileren € 15
Epileren en verven wenkbrauwen € 22,50
Epileren en harsen bovenlip € 22,50
Verven wimpers of wenkbrauwen € 15
Verven wimpers en wenkbrauwen € 25
Harsen bovenlip of kin € 15
Harsen gelaat € 25
Harsen gelaat incl. epileren € 30


Scroll to Top